Glasvezel aanbieding van Online.nl
Online.nl heeft op dit moment een mooie glasvezel aanbieding. Bij het afnemen van een glasvezel abonnement ontvang je de eerste 3 maanden €10,- korting en kan je een jaar lang gebruik maken van gratis HBO.

Een HBO pakket bij een glasvezel aanbieding

Met een HBO kan je gebruik maken van drie kanalen en daarbij profiteren van HBO GO. Het pakket bestaat uit HBO HD, HBO2 en HBO3. Het HBO HD kanaal is een premièreskanaal, waarop je iedere dag blockbusterfilms kunt bekijken en premières van de nieuwste series. Blockbusterfilms is een term in de filmwereld waarmee wordt bedoeld dat er wordt verwacht dat de film een fors bedrag zal opbrengen. Bij HBO 2 zijn er voornamelijk programma’s te vinden met de nadruk op de thema’s: drama, romantiek en intrige. HBO 3 is voor mensen die van actie en spanning houden. Als extra ontvang je ook HBO GO. Dit is een on demand-service waarbij je naar films en series kan kijken waar en wanneer je wilt. HBO kan dus bekeken worden op zowel een tablet, smartphone of een computer/laptop. Het HBO pakket wordt 12 maanden gratis aangeboden door Onlien.nl.

Bij het afnemen van een glasvezel aanbiedingen van Online.nl kan er nog een keuze gemaakt worden tussen de verschillende internetsnelheden. In de onderstaande tabel is te zien welke prijs Online.nl vraagt voor een snelheid van 50Mbits/s, 100Mbit/s en 200Mbit/s.

ProviderAanbiedingMaandprijs
Online logo50 Mbit/s
72 tv-zenders – 24 in HD
Gratis HBO
Bellen € 0,09 per min.
€ 46,00
Meer info
Online logo100 Mbit/s
72 tv-zenders – 24 in HD
Gratis HBO
Bellen € 0,09 per min.
€ 51,00
Meer info
Online logo200 Mbit/s
72 tv-zenders – 24 in HD
Gratis HBO
Bellen € 0,09 per min.
€ 61,00
Meer info

De prijzen in dit overzicht zijn gemiddelde maandprijzen. Dit betekent dat de totale kosten en kortingen met elkaar verrekend zijn en dat het totaalbedrag is gedeeld door het aantal maanden van het contract.

Voorwaarden glasvezel aanbieding

De glasvezel aanbieding van Online.nl heeft ook nog enkele voorwaarden. Wij zetten ze hieronder voor je op een rij:

  • De glasvezel aanbieding is alleen geldig voor DSL en glasvezel Alles-in-1 en Internet & TV bundels van Online.nl, voor zowel een 12 als 24 maanden contract.
  • Na het activeren is HBO een heel jaar gratis te bekijken.
  • Na de actieperiode van een jaar is HBO maandelijks opzegbaar. Wanneer je het abonnement wilt voorzetten is de prijs €15,- per maand.
  • Als klant heb je de mogelijkheid om HBO uit en aan te zetten, echter heb je dan geen recht op een andere actie of op een uitbetaling.
  • De glasvezel aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten. Ook mag je de afgelopen 6 maanden geen abonnee zijn geweest.
  • De actie loopt tot en met 17 oktober 2016.