Glasvezel aanbiedingen van de NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij is naast het aanbieden van gas en elektriciteit ook gestart met het verkopen van alles-1-in pakketten. De provider is in het leven geroepen door de NLE om de Nederlandse markt goed op te schudden. Dit doen ze direct goed met scherpe glasvezel aanbiedingen.

Alles in 1 glasvezel van de NLE

NLEx gaat concurreren met de overige providers door haar diensten goedkoper aan te bieden. De provider maakt gebruik van het KPN netwerk en levert naast DSL internet ook super snel glasvezel internet. De NLEx biedt glasvezel abonnementen aan van 50, 100 en 500 Mbit/s. De snelheid die je thuis kan ontvangen is afhankelijk van de internet aansluiting die bij jouw thuis beschikbaar is. Dit kun je bekijken door de postcodecheck uit te voeren.

Glasvezel aanbiedingen van NLE

De NLEx heeft momenteel een actie waarbij je alleen betaalt voor het internet, en daarbij gratis televisie en telefonie ontvangt. Voor een alles-1-in pakket met 50 Mbit/s glasvezel betaal je slechts € 43,50 per maand. Wanneer je een alles-1-pakket met glasvezel wilt afnemen en je bent al energieklant bij NLE, ontvang je nu ook nog eens €25- cashback.

In de onderstaande tabel staan de prijzen weergeven van de glasvezel abonnementen:

ProviderAbonnementMaandprijs
Logo NLEx50 Mbit/s
72 tv-zenders – 45 in HD
Bellen € 0,10 per min.
€ 43,50
Meer info
Logo NLEx100 Mbit/s
72 tv-zenders – 45 in HD
Bellen € 0,10 per min.
€ 51,-
Meer info
Logo NLEx />500 Mbit/s
72 tv-zenders – 45 in HD
Bellen € 0,10 per min.
€ 67,00
Meer info

NLEx rekent tijdelijk geen activatiekosten en bellen en televisie zijn inbegrepen in het abonnement. De bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een jaarcontract. Zolang de actie loopt ontvang je een gratis WIFI versterker.

De glasvezel aanbiedingen zijn in verhouding met concurrenten een goede keus. NLEx ligt rond dezelfde prijs als haar concurrenten, maar heeft over het algemeen de meeste televisiezenders. Tevens biedt NLEx ook supersnel internet aan en hebben ze zelfs een abonnement voor een internetsnelheid van 500 Mbit/s.