Glasvezel aanbieders met analoge tvGlasvezel aanbieders bieden geen analoge tv aan bij de abonnementen. Wel kan je er voor kiezen om, indien er kabel internet op je adres beschikbaar is, een los kabel tv abonnement aan te schaffen naast je glasvezel internet abonnement.

Glasvezel aanbiedingen met verplicht TV pakket

Niet bij iedere glasvezel aanbieding heb je de vrijheid om een los tv pakket bij een andere provider af te nemen. Bij Tele2 is het verplicht om een TV pakket bij je glasvezel internet te nemen. Het nadeel hiervan is dat je vast zit aan het televisie aanbod van deze internet provider. Mocht je de TV pakketten van Tele2 te beperkt vinden, dan raden we je aan om een alternatief te zoeken. Vergelijk dus goed de glasvezel aanbiedingen met elkaar zodat je de juiste keus maakt.

Los analoge tv bij glasvezel aanbiedingen

Zoals gezegd is kabel tv van Ziggo het enige alternatief voor een los analoge tv abonnement met glasvezel internet. Vanaf € 18,70 per maand krijg je 30 zenders, waarvan 4 in HD. Bovendien kan je online tv kijken op je tablet of smartphone. De kwaliteit van online tv kijken is overigens beter dan de analoge tv die je op je televisie binnenkrijgt bij dit abonnement.

Glasvezel aanbieding met gratis televisie

Sinds kort is er ook een provider die gratis televisie aanbiedt bij zijn glasvezel pakketten. NLEx is een nieuwe provider die nu tijdelijk gratis een vaste telefoonlijn en televisie pakket weggeeft bij een internet abonnement. Uiteraard kan je kiezen tussen verschillende glasvezel snelheden. De NLEx heeft momenteel de beste glasvezel aanbieding met kado.