Glasvezel aanbieders

Het aantal glasvezel aanbieders in Nederland is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Steeds vaker kiezen providers ervoor om hun bestaande glasvezel netwerk uit te bouwen of bij een andere glasvezel op het netwerk te gaan. Ben je benieuwd of er bij jou in de buurt al een glasvezel netwerk is aangelegd of welke glasvezel aanbieders er beschikbaar zijn? Vul je postcode in de glasvezel vergelijker in en bekijk of glasvezel internet al op jouw adres beschikbaar is.

Glasvezel kan in Nederland download snelheden varierend van 50 Mbit/s tot wel 750 Mbit/s halen, met net zo hoge upload snelheden. Er zijn echter nog steeds wel grote variaties tussen de verschillende glasvezel aanbieders, dus het is altijd een goed idee om deze op een rijtje te zetten en met elkaar te vergelijken. Ben je benieuwd welke andere glasvezel aanbieders er zijn die mogelijk ook binnenkort beschikbaar zijn? Hieronder zetten we ze allemaal op een rijtje.

Alle aanbieders

KPN Glasvezel

KPN heeft een zeer groot glasvezel netwerk met snelle uitbouw. Al 2 miljoen huishoudens maken gebruik van het glasvezelnetwerk. Glasvezel is onderdeel van Internet en TV van KPN. Doe de postcodecheck om te zien of er een glasvezel-abonnement op jouw adres beschikbaar is. Vergelijk daarna de glasvezelpakketten en kies welke bij jou past!

Vanaf €46,49 per maand

NLE Glasvezel

NLE maakt gebruik van het netwerk van KPN en garandeert dus de zelfde hoge kwaliteit glasvezel. Als onafhankelijke partij die zich sinds 2016 ook op de telecom markt bevind, probeert NLE zich te onderscheiden door lage prijzen en goede extra’s, zoals slimme apparaten en extra diensten. Kijken of NLE de juist galsvezel aanbieder voor je is, is zeker de moeite waard dus.

Vanaf €36,- per maand

T-mobile Glasvezel

Goedkoop en betrouwbaar is de essentie van T-mobile glasvezel. Het streven is om glasvezel altijd tegen de scherpste prijs aan te bieden en T-mobile laat ook nog eens altijd een monteur bij je aan huis langs komen, zodat je erg zelf niets hoeft te doen. Bovendien vind je bij T-mobile ook nog eens de hoogst haalbare snelheden in Nederland.

Vanaf €32,50 per maand

Tele2 Glasvezel

Tele2 glasvezel richt zich op lage prijzen en flexibiliteit. De Tele2 glasvezel pakketten hebben geen extra’s of bijzondere bijkomstigheden, maar moeten vooral makkelijk zijn. Wanneer je dus op zoek bent naar een glasvezel aanbieder die je vooral niet te veel gedoe oplevert, zit je bij Tele2 goed.

Vanaf €44,- per maand

Telfort Glasvezel

Telfort glasvezel heeft dezelfde prijs als hun standaard internet, dus de keuze om voor meer snelheid te gaan is makkelijk om te maken. Telfort is wederom een glasvezel aanbieder die op het KPN netwerk zit en dus ook een hoge betrouwbaarheid garandeert. Daarnaast draait Telfort televisie ook op glasvezel, waardoor de beeldkwaliteit erg hoog ligt.

Vanaf €30,- per maand

Online.nl Glasvezel

Online.nl glasvezel is simpel en snel. Je stelt zelf een pakket samen, of neemt een vooraf gemaakt pakket af. Online.nl regelt het overstappen en zorgt er voor dat je slechts een minimale tijd zonder internet zit. Online.nl is ideaal als je niet van poespas houdt maar wel van scherpe prijzen. Aanvullend levert online ook nog eens een aantal interactieve diensten voor televisie kijken.

Vanaf €32,50 per maand

XS4ALL Glasvezel

XS4ALL glasvezel levert een uiterst stabiel netwerk met goede apparatuur. Als glasvezel aanbieder draait XS4ALL ruime tijd mee en de focus ligt zich sterk op goede service, goede kwaliteit en een compleet glasvezel pakket. Met 4 verschillende pakketten, ook voor televisie en telefonie, biedt XS4ALL meer dan alleen internet aan.

Vanaf €44,- per maand

Caiway Glasvezel

Caiwaybeheert een eigen glasvezel netwerk en levert supernsel glasvezel. Caiway staat dus altijd erg dichtbij en is hierdoor in staat goede service te bieden. Jarenlange ervaring en veel controle over wat ze aanbieden maakt Caiway dus tot een erg betrouwbare aanbieder met hoge snelheden en een groeiend netwerk.

Vanaf €40,- per maand